Beştaş ve Muharrem İnce Sosyal Medyada Kapıştı

Dem Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış BEŞTAŞ ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE Diyarbakır'da katledilen NARİN kızımız için sosyal medyada kapıştılar

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE: CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin TURPÇU'nun sosyal medyadan "Hüdapar ile Atatürk Türkiyesine karşı her türlü bölücülükte birleşen DEM Partinin İstanbul mv. Çiğdem Kılıçgün Uçar, vahşice katledilen #Narin kızımız üzerinden bile bölücü propaganda yapıyor! bunlarla yan yana durmak AKP’nin ömrünü uzatır da uzatır!" şeklindeki paylaşımını alıntılayarak "Hepimizin içini dağlayan Narin’in katledilmesi olayını siyasallaştırmaya ve bu acıdan siyasi rant devşirmeye çalışan DEM’liler Allah belanızı versin!" diye paylaşınca Dem Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış BEŞTAŞ İNCE'ye sert  tepki gösterdi.

BEŞTAŞ.İNCE'ye ;"Aaaa siyaseten hala yaşıyor musun? Yürüttüğünü sandığın siyasetin ve aslında sen,tarihin çöplüğüne gidince, bela okumak gibi insanlık dışı bir başka seviyeye düşmüşsün!! Siyasette rant devşirmek ne demek onun kitabını yazmış olan, siyaset yürüttüğü sıralarda her çiçekten bal toplayıp iktidar olacağını zanneden zavallı bir düşkünün haddi değildir bize laf etmek! Ya da zaten var olduğun çukuru tüm herkese bir kez daha ilan etmiş oldun! Kirlisin…"diye cevap verdi.

narin muharrem ince meral danış beştaş diyarbakır